Denne gangen fikk Natalia bestemme og vi
endte opp med Red Velvet Cupcakes etter oppskriften i The Hummingbird Bakery –
kokeboka.
For tiden synes vi det er gøy å forme og lage figurer av forndant, så derfor pakket vi inn cupkakene i fondant og endte opp med små søte petit fours.
For tiden synes vi det er gøy å forme og lage figurer av forndant, så derfor pakket vi inn cupkakene i fondant og endte opp med små søte petit fours.
Oppskriften var ganske liten, så man kan
med fordel doble.
Her er oppskrift til 12 cupkakes:
• 60 g margarin
• 150 g sukker
• 1 egg
• 1 ss kakao
• 1 ts – 1 ½ ts rød gelefarge fra Wilton eller Americolor
• 1 ts vaniljesukker
• 1,2 dl kulturmelk
• 150 g hvetemel
• 1/2 ts natron
• 1 1/2 ts eddik (7 % klar)
Pisk margarin og sukker lyst
og luftig, tilsett egget og pisk godt sammen.
Tilsett kakao, gelefarge og vaniljesukker og bland til
hele røra har fått en jevn og fin rødfarge.
Ha i halvparten av mel og kulturmelk, pisk ved
lav hastighet, ha i den neste halvparten og pisk videre til alt er
godt blandet. Grunnen til at det er lurt å dele opp er at røra har en tendens til å sprekke.
Tilsett natron og eddik, pisk i et
par minutter.
Fyll 12 medium muffinsformer ca. 2/3
fulle
Stek ved 170 grader, midt i ovnen i ca.
20 minutter.
Philadelphiakrem:
• 50 g margarin
• 125 g Philadelphia ost
• 300 g melis
• 1 ts vaniljesukker
Ha romtemperert margarin og ost i en bolle.
Bruk miksmaster og pisk til dette er godt blandet og luftig. Tilsett
melis og vaniljesukker og pisk videre til luftig krem:
Vi delte hver cupkake i to og smurte kremen inni og rundt før vi trakk med fondant.
Vi delte hver cupkake i to og smurte kremen inni og rundt før vi trakk med fondant.
Her er resultatet
Når det gjelder scrappngen, kommer jeg
tilbake til den
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar