fredag 4. april 2014

Velkommen inn hit


God kveld alle der ute.
Nå har jeg endelig kommet så langt at jeg har fått laget min egen blogg! Selve bloggingen er helt nytt for meg, men temaene jeg skal blogge om er jeg velkjente. Dette blir en miks av mange ting, men til syvende og sist handler det om mine kreative hobbyer. Jeg ønsker både å dele oppskrifter, bilder og ideer, men også selge produktene mine.
Jeg har så mange ting jeg ønsker å skrive om at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Det jeg lover er å prøve og være flink til å kategorisere temaene slik at det skal være enkelt å finne fram enten du er ute eter å kjøpe kaker eller se etter nye scrappeideer.
Mine første bilder på bloggen blir dagens hobbyaktivitet. Jeg har fått litt dilla på å bruke min nye scrappehobby til å pynte påskeegg. Disse eggene er ikke med typisk påsketema, men de er veldig meg i stilen. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert.

1 kommentar:

  1. Da er bloggen stjernemerket og det skal li spennendeå følge deg. :-) ikke bareer du flink til å lage ting men du er også flink til å forklare andre hvordan de gjør det også :-)
    Lykke til,
    Britt Helen

    SvarSlett